Vezetőknek

Siker 5.0 tanfolyam

Milyen helyzetekre kínál megoldást ez a tréning a mindennapokban?

  • Úgy érzed az élet csak folyamatosan sodor ide-oda.
  • Bár környezeted rendkívül sikeresnek tart, de állandó taposómalom az életed.
  • Vagy sikeresnek érezd magad, de állandó hiányérzet gyötör.
  • Netalán nem találod az egyensúlyt a munka és magánélet között.
  • Tudod, hogy még többre lennél képes, de valami láthatatlan erő visszatart.

Minden belőled indul! Magaddal érdemes kezdeni a változást. ott, hogy feltérképezed mi motivál, mi a szenvedélyed, milyen meggyőződésed van arról, hogy ki vagy és mire vagy képes.

Milyen téged támogató és milyen hátráltató szokásaid vannak? ~ Hogy tudsz ezeken változtatni? ~ Milyen a kapcsolatod saját magaddal? ~ Hogy állsz az önbizalommal és az asszertivitással? ~ Milyen a kapcsolatod másokkal? ~ Milyen célokat szeretnél elérni az életedben, és hogy jutsz oda?  Ezek lesznek a tréning témái. Mentális edzőtábor vár rád, ahol szembesülhetsz az erősségeiddel, ahol kapsz visszajelzést másoktól arról, hogyan hatsz és végignézzük azokat a tényezőket, amelyek a jellemzői a sikeres embereknek és elsajátítod a szükséges kompetenciákat.

A tréning végére…

Megtanulod kezelni a negatív érzéseidet, a téged visszahúzó, korlátozó gondolataidat. Megtanulod, hogy tervezd meg a stratégiát, hogy tartsd magad jó formában, hogy menedzseld a 4-féle energiádat (fizikai, lelki, szellemi, érzelmi) és hogyan tudsz jól kommunikálni másokkal.

Szeretnél sikeres életet?

Szeretnéd megismerni a siker összetevőit?

Tudod, hogy mit tehetsz a személyes eredményességed növeléséért?

A sikeres emberek működése, hozzáállása, gondolkodásmódja tanulható.

Vajon mi a közös bennük? Gondolkodtál már ezen a kérdésen?

Kíváncsi vagy arra, hogy mire alapozhatsz saját magadban és miben érdemes fejlődnöd? Mi az, ami már most megvan benned a sikeres emberek jellemzőiből és mi az, ami hiányzik az eszköztáradból, tanulható és nélkülözhetetlen a sikerhez?

Amennyiben foglalkoztatnak ezek a kérdések ott a helyed a SIKER 5.0, gyakorlatorientált tréningünkön!

 Jelentkezem a tréningre!

SIKER 5.0 TRÉNING

2013. november 18-19.

Miről szól a Siker 5.0 tréning?

A siker pilléreivel foglalkozunk elméletben és gyakorlatban, egyénre szabottan.

 

Az 5 kulcs, amit megismerhetsz a tréningen:

♦ Meggyőződés és értékek

Nem elég egy motiváló cél, ha nem társul hozzá a meggyőződés, hogy ezt képesek is vagyunk megvalósítani. A minket támogató vagy akadályozó gondolkodásmódról, meggyőződéseinkről, hiedelmeinkről, átkeretezésről részletesen fogunk beszélni a tréningen. A saját értékeinkhez való hűség a biztos út a sikerhez. A sikeres emberek tudják, hogy mit szeretnének elérni, és hisznek is benne, hogy azt el is tudják érni. A meggyőződésünk erősen befolyásolja azt, hogy végül mennyire leszünk képesek kiaknázni a bennünk lévő lehetőségeket.

„Az ember azzá válik, amiben hisz.” (Csehov)

♦ Szenvedély 

A szenvedély a mozgatórugó, az energia, a lendület, a motiváció.  Ez  az alapja a sikernek. Az életben is szenvedélyt ébresztő dolgok az igazán meghatározóak, ez, ami hajt minket előre a céljaink felé. Szükségünk van valamire, ami arra ösztönöz, hogy erőfeszítést tegyünk, tanuljunk, fejődjünk. Ez a szenvedély. Belső késztetés valaminek a megvalósítására. Egyfajta elköteleződés és aktivitás.

♦ A stratégia

Az útvonal, amely a célunkhoz vezet. Ahhoz, hogy elérjük vágyainkat, céljainkat, tudatos, tervezett, kitartó munka szükséges. A cél meghatározása után jellemzően következik a tervezési szakasz, kialakítjuk a stratégiát, a ‘hogyan’-t, a cselekvési tervet és erőforrásokat rendelünk az egyes lépésekhez. A stratégia magában foglalja az útvonal megtervezése mellett, az erőforrások hatékony használatát is.

♦ Energia

Menedzseljük saját energiakészletünket! Az energiánk menedzselése a kulcs a jó közérzethez, és a kiegyensúlyozott teljesítményhez. Anthony Robbins, több nemzetközi sikerkönyv szerzője úgy fogalmaz, hogy „az energia a kiválóság üzemanyaga”. A magas energiaszint hatékonyabb működést tesz lehetővé. Ha nem fordítunk figyelmet a testünk és a lelkünk jelzéseire, ha nem tiszteljük önmagunkat, akkor könnyen elfogynak az energiatartalékaink, rossz lesz a közérzetünk és csökken a teljesítőképességünk.

 Kommunikáció  

Életünk minőségét a kommunikációnk minősége is jelentősen befolyásoljaÖnmagunkkal folytatott kommunikáció is fontos, hiszen bármilyen eseménynek az az értelme, amit mi magunk adunk neki.  Másokkal folytatott kommunikációval kapcsolatban lényeges az, hogy megismerjük, hogy mit szeretnének mások és tudjuk azt, hogy hogyan tegyünk a kapcsolatainkérthogyan viselkedjünk és kommunikáljunk asszertívan. Nem ugyanolyan a másik térképe, mint a miénk.  Máshogy látjuk a világot. Fontos a rugalmasság és az összhang kialakítása.

 

 Jelentkezz még ma a Siker 5.0 Tréningprogramra!

 Jelentkezem a tréningre!

 

Kinek NEM való a Siker 5.0 Tréningprogram?

  • Nem érdemes annak jelentkeznie, aki csak szeretne majd valamikor változni, de nem képes eldönteni, hogy valóban véghez is viszi azt, ugyanis a Tréningprogramban nagyon gyorsan belefogunk a megvalósításba, és ilyen esetben az illető hamar kellemetlenül érezhetné magát, mivel nem lenne min dolgoznia, mit megreformálnia, vagy felgyorsítania.
  • És nem érdemes állandó panaszkodóknakszenvedőknek sem jelentkezni, akik kívülről várják a megoldást, ugyanis ez a program kifejezetten olyan embereknek szól, akik tudják, hogy a felelősség a saját kezükben van, és ezért ők maguk is hajlandóak tenni.

 

Szeretnéd tudni…?

Kik tartják a Siker 5.0 Tréninget?

Mennyibe kerül a Siker 5.0 Tréning?

Milyen véleménye volt másoknak tréningjeinkről, coaching szolgáltatásainkról?

 

További kérdésed van?

Írj nekünk!

 

 

Jelentkezz még ma a Siker 5.0 Tréningprogramra!

Jelentkezem a tréningre!