Referenciák

Minden döntésünk hatással van a jövőre. Egy vezető döntése a cég működésére, a kollégák életére is kihat. Eljött az a pillanat az életemben, amikor úgy éreztem, hogy csak a saját jövőmmel nem foglalkozom, hogy valamiért rossz döntéseket hozok. Vass Andi soha nem oldotta meg a problémát helyettem, sokkal hatékonyabb módszerrel dolgozik, minden esetben engem vezetett rá a probléma megoldására. Addig beszélgettünk, amíg ki nem mondtam a lehető legegyszerűbb megoldásokat. Önámítás lenne azt gondolni, hogy magamtól is ment volna. A pár órás beszélgetések végén minden alkalommal megvolt az ‘aha-élmény’, tükröt tartott elém, és kiderült, hogy még sosem láttam a saját tükörképem. Segítségével sikeresen lezártam egy nekem nem megfelelő élethelyzetet (munkahelyet) és sikeresen integrálódtam vezetőként egy új szervezetbe, amiből ütőképes csapatot kovácsoltam úgy, hogy a saját érdekemet is képes voltam szem előtt tartani, érvényesíteni. A segítségével megtaláltam a nekem legjobb helyet.  Köszönöm.”

Door Tamás, Juventus Rádió, vezérigazgató

  

„Vass Andi nekem ideális coach volt, könnyen legyűrte az eleinte meglévő fenntartásaimat és ezután könnyű volt vele egy hullámhosszra kerülni.  Nagyon elhivatott és vezetői mútlja biztosította tapasztalata is hozzájárul ahhoz, hogy coachként is segítséget tudott nyújtani. Igazi profi, sok témáról hasonlóan gondolkodunk, ami megkönnyítette a közös munkát. Számomra igazi (nem várt) pluszt nyújtott azzal, hogy nem csak mint vezetőnek tudott szakmai segítséget nyújtani, de mint embernek is életvezetési kérdésekben.”

Fernbach Zoltán, Mercedes-Benz Hungaria, felsővezető

 

„Kiemelkedőnek találtam Vass Andi hozzáállását és őszinteségét, ami megteremtett egy bizalmi légkört. Kreatív ötletei voltak. Hatékony személyiségfejlesztő és önismereti módszereket alkalmazott.”

Máriási Tamás, Bosch, logisztika osztályvezető 

 

„A személyes coaching Vass Andival gördülékeny és célratörő volt. Az engem foglalkoztató témákat sikerült jól átbeszélni úgy, hogy közben hagyta, hogy kifejtsem gondolataimat, elképzeléseimet. A coaching elkezdésekor nem gondoltam volna, hogy egy más üzleti tapasztalatokkal rendelkező coach-csal folytatott beszélgetés ilyen sok mindenre rávilágíthat az én munkámmal kapcsolatban is. Jó volt szembesülni azzal, hogy hol tartok és, hogy miben kell még fejlődnöm.”

Jelencsik György – Knorr Bremse, középvezető

 

„Vass Andival könnyű dolgom volt, mert a kellemes, barátságos, sohasem ítélkező jellemével nagyon hamar kialakítható egy őszinte, nyílt, bizalmi légkör. Nagyon nyugodt, inspiráló a személyisége, ezért minden óra valamilyen tanulással telt, mindig érezni lehetett az előrehaladást az aktuális témában.”

Hajdu Kinga – HR Vezető, Unicredit Leasing

 

„Vass Andit a Business Coach Akadémia ajánlásán keresztül ismertem meg és már az első coaching találkozásunk alkalmával éreztem, hogy gyümölcsöző lesz együttműködésünk.  Nyitott, empatikus, célorientált coachot kaptam, egy igazi profit. Számomra  egyik  legfontosabb  tulajdonsága  rugalmassága:  minden egyes coaching alkalom során alkalmazkodott hozzám, a coachee igényeihez, s az éppen akkor engem foglalkoztató dilemmákon dolgoztunk. Andi emellett egy sikeres coach minden készségével rendelkezik: releváns kérdéseket  tesz  fel,  ahol  szükséges  saját példával támogat, értékes visszajelzéseket  ad  és mindezeken keresztül számos új szempontra vezet rá.   Képes   arra,  hogy  segítsen  saját  magam  felfedezésében,  hogy kimozdítva  komfort  zónámból  kihozza  belőlem  a maximumot és ráadásul mindezt közben még élvezem is.”

Tóth Tünde Támogató Osztályok HR Vezető, British American Tobacco Hungary

 

“Vass Andi egy finom, kedves, természetesen jó, asszertív kommunikációs készségekkel rendelkező, kifejezetten pozitív, lelkes, kiegyensúlyozott nő. Ezen képességeit értő figyelemmel párosítva, a megfelelő szakmai tudás birtokában jól tudja kamatoztatni, hogy segítsen vezetőknek jobban megismerni saját magukat, személyiségbeli korlátaikat, amelyek mind hatással vannak munkájukra.”

Zsédely Krisztián – Értékesítési vezető – Profession.hu

 

„A két nap, amit a tréningen töltöttem lehetőséget adott arra, hogy kiszakadjak a mindennapi munkámból és elgondolkodjam azon, hogy mik az erősségeim és miben tudok javítani vezetőként. Elindítottak bennem sok gondolatot és a többiektől is sok inspirációt tudtam meríteni. Szívből ajánlom minden fiatal vezetőnek, aki megújulni vágyik. Köszönöm, hogy itt lehettem!”

Béres Melinda – Béres Zrt.

 

„Nagyon jó volt a hangulat és az anyag is. A feladatok úgy voltak összeállítva, hogy a különböző területről érkező fiatal vezetők nagyon gyorsan megnyíltak egymás előtt és jó hangulatban zajlott a tréning. Nagyon széleskörű ismeretet kaptunk a motivációs eszközökről és ezek használatáról”

Baka István – Knorr-Bremse Hungária Kft

 

„A hatékony vezetés tréning jól felépített, gyakorlati példákban bővelkedő 2 napját azért ajánlom minden gyakorlott és újonnan kinevezett, mert a játékos feladatok és esettanulmányok kapcsán a vezetői munka olyan aspektusáról beszélgettünk, melyek segítségével jobb vezetővé válhatok a jövőben. A tréning alatt alkalmazott gyakorlatok nagyon szemléletesek voltak, amiket a későbbiekben így könnyebben el tudok húzni, ha egy szituációban szükségem lesz rá.”

Szemán Gábor, Béres Zrt

 

„A tréning során nem csak a cégen belüli vezetői problémák, hiányosságok kerültek felszínre, hanem azok megoldásához, javításához is segítséget, ötleteket kapott a résztvevő.  A nyitott csoport technika olyan más terülten is meglévő problémára világíthat rá, melyek megoldása saját területünkön is érvényesíthető. Köszönöm!”

Jeges Zsolt –  MAMAZONE Kft.

 

“Mindannyian mások vagyunk! Mindenki más problémákkal, és kérdésekkel érkezik. Az igazán döbbenetes, hogy mindnyájan ugyanazzal távozunk, és ez nagyszerű! Válaszokat kaptunk! Mégpedig testreszabottat.

Én, személy szerint ennél többet is! Hitet, hogy valóban megvalósíthatom a céljaimat! Térképet, amin be van jelölve az út, és nincs más dolgom, mint követni. A merre van, és a hogyan, többé már nem kérdéses!  Ezek után eltévedni? Lehetetlen!!!  Köszönöm!”

Hajagos Zoltán

 

“Kiváló elméleti keretben ültetett gyakorlat, szemléletes példákkal és hatékony technikával. Praktikus, otthon is felhasználható eszköz célkitűzéshez. Támogató légkörben egymás ötleteinek meghallgatása pozitívan hatott formálódó gondolataimra. Várom a folytatást!”

Gombos Andrea

 

Kiváló segítőtárs a gondolatok rendezésében, a dolgok több aspektusának megvilágításában, a “helyes – nem helyes” kérdések megvizsgálásában. Sugárzik belőle a nyugalom, az empátia készsége nagyon jó, így átérzi a másik fél problémáját és kiváló kérdésekkel segít a helyes út, válasz megtalálásában.

Herczeg Mariann, Cobra Computer, Operatív igazgató

 

Szimpatikus, segítőkész business coaching partner. Pontos, jól előkészül a témákra, így a megbeszéléseink eredményesek és hatékonyak voltak. Ajánlom mindenkinek, aki a szakmában új ismeretekre vágyik, szeretné bővíteni ismereteit és rendszerezettebbé akarja tenni munkáját. Mindezekben kiváló segítőpartner Zoltán.

Juhász Péter
Értékesítéstámogatási vezető és minőségbiztosítási menedzser / Mercedes-Benz Hungária Kft.

Nagyon professzionális és jó beleérző képességgel rendelkező partnert ismerhettem meg Zoltán személyében, aki segített megtalálni azon területeket ahol szükség lehet a segítségére, jól  vezette a Coaching folyamatát. Ajánlom minden olyan vezetőnek, aki új feladat előtt áll vagy stratégiát szeretne felállítani a munkájához –  komoly segítőre számíthat aki Vele dolgozik.

Monori Sándor, Service Engineering Manager,Honywell

 

„Régóta éreztem, hogy valami nincs rendben, a munkámban és a magánéletemben, nem abba az irányba tartanak a dolgok, amerre szeretném. Csak a Zolival való coaching megbeszélések kellettek, hogy végre kerekké váljon a kép és tudjam, merre induljak tovább, és azt is, hogy hogyan. Egész életemet átstrukturáltam és már most érzem a változások pozitív hatását! Nagyon köszönöm a segítségét, az egész életemet újra formáltam és ennek az utolsó lökését neki köszönhetem.”

Fekete-Kardos Zoltán, SALES Innovation 2025 Kft., tulajdonos, ügyvezető

„Az öt alkalom alatt sikerült egy teljesen új, és számomra kicsit meglepő üzleti ötletet a nulláról az első működési évig felépíteni. Egyedül nem valószínű, hogy elindultam volna ebbe az irányba, de Vass Andi segítségével kiszedtük és összeraktuk a bennem lévő tudást, kompetenciákat, vágyakat, ötleteket, és minden ide mutatott. Hamarosan kezdek! Nagyon köszönöm!”

Sáfrányos Erika

 

„Vass Andi amellett, hogy nagy szakmai háttértudást csillant meg minden egyes alkalommal, a ki nem mondott kérdésekre és problémákra is kristálytisztán rálát vagy ráérez. Ezeket szépen, finoman előcsalogatja a rejtekükről és ráveszi a delikvenst, hogy mondja ki és foglalkozzon vele.”

Lipovszki Orsi Senior Stratégiai Tervező, Maxus Global