HR-eseknek

Siker 5.0 egyénre szabott fejlesztési folyamat

   Kinek ajánljuk és milyen eredmény várható?

  • Olyan vezetőknek és leendő vezetőknek ajánljuk, akikben van késztetés a fejlődésre, és akik szeretnének többet kihozni magukból.
  • Sokszor észlelheti úgy a HR-szakember, hogy az adott munkatársban több van, sokkal több van, de valahogy mégsem jelentkezik ez a többlet a teljesítményben. Mi akadályozhatja a teljesítménypotenciál kiaknázását? Lehet, hogy nem bízik eléggé magában a kolléga, vagy nem tudja hatékonyan használni az elméjét, hátráltató szokásai vannak, lehúzó, negatív gondolatai, netán a lelkesedést nem követik tettek és eredmények. Ilyen és hasonló esetekben ajánljuk a Siker 5.0 mentális edzőtábort.
  • Jól jöhet akkor is a siker pilléreinek elsajátítása, ha a jó teljesítmény sok túlórával jön létre és fennáll a munka és magánélet egyensúlya felbomlásának, netán a kiégésnek a veszélye.
  • Ha mindez nem áll fenn, csak nem árt egy kis inspiráció, lendület, motiváció egy munkatársnak, akkor szintén itt a helye, várjuk a tréningen a kollégát.
  • Ha szeretnéd HR-szakemberként azt, hogy a munkatársaid elsajátítsák a sikeres emberekre jellemző szokásokat és gondolkodásmódot, ami hatékonyabb és eredményesebb működéshez vezethet, akkor szintén jó helyen lesznek ezen a tréningen a munkatársak.
  • HR-szakembereket is várunk szeretettel, hiszen másokat motiválni csak úgy tudunk, ha időnként mi magunk is kapunk egy lendületet, inspirációt, töltést.

Minden belőled indul! Magaddal érdemes kezdeni a változást. Ott, hogy feltérképezed, mi motivál, mi a szenvedélyed, mitől vagy energikus, milyen meggyőződésed van arról, hogy ki vagy és mire vagy képes.

Milyen téged támogató és milyen hátráltató szokásaid vannak? Hogy tudsz ezeken változtatni?

Milyen a kapcsolatod saját magaddal?

Hogy állsz az önbizalommal és az asszertivitással?

Milyen a kapcsolatod másokkal?

Milyen célokat szeretnél elérni az életedben, és hogy jutsz oda?

Ezek lesznek a tréning témái.

Mentális edzőtábor vár rád, ahol szembesülhetsz az erősségeiddel, ahol kapsz visszajelzést másoktól arról, hogyan hatsz és végignézzük azokat a tényezőket, amelyek a jellemzői a sikeres embereknek és elsajátítod a szükséges kompetenciákat.

Megtanulod kezelni a negatív érzéseidet, a téged visszahúzó, korlátozó gondolataidat. Megtanulod, hogy tervezd meg a stratégiát, hogy tartsd magad jó formában, hogy menedzseld a 4-féle energiádat (fizikai, lelki, szellemi, érzelmi) és hogyan tudsz jól kommunikálni másokkal.

 

Szeretnél sikeres életet?

Szeretnéd megismerni a siker összetevőit?

Tudod, hogy mit tehetsz a személyes eredményességed növeléséért?

A sikeres emberek működése, hozzáállása, gondolkodásmódja tanulható.

Vajon mi a közös bennük? Gondolkodtál már ezen a kérdésen?

Kíváncsi vagy arra, hogy mire alapozhatsz saját magadban és miben érdemes fejlődnöd?

Mi az, ami már most megvan benned a sikeres emberek jellemzőiből és mi az, ami hiányzik az eszköztáradból, tanulható és nélkülözhetetlen a sikerhez?

Amennyiben foglalkoztatnak ezek a kérdések neked szól a SIKER 5.0, gyakorlatorientált, személyre szabott fejlesztési tréningünk.

 

 Jelentkezz most!GARANCIA

 

Szeretnéd tudni…?

Kik tartják a Siker 5.0 Tréninget?

Mennyibe kerül a Siker 5.0 Tréning?

Milyen véleménye volt másoknak tréningjeinkről, coaching szolgáltatásainkról?

 

Jelentkezz még ma a Siker 5.0 Tréningprogramra!

Jelentkezem a tréningre!