Bemutatkozás

Vass Andrea

Vass Andrea business coach

Business coachként és trénerként dolgozom. A coachingban nagyon önmagam lehetek és az értékeim mentén működhetek, ezért is ad sok örömöt a munkám. A coaching a fejlődés, a felfedezés, a változás és a növekedés útja, és egyben az önelfogadásé is. Ritka manapság az együtt töltött minőségi idő, az elfogadás, a valódi figyelem, és az őszinteség. Ezért is fontos eszköz a coaching az üzleti világban és persze az életben, a mindennapokban. Jó edzőként támogatom az ügyfeleimet az útjukon, a kibontakozásban.

Sokéves vezetői tapasztalatom, élettapasztalatom, közgazdász végzettségem, a mögöttem lévő coach képzések, trénerképzések, a sok önismereti munka és a jóga jelentik számomra azt az alapot, amire építkezhetem a munkámban.

Lépj kapcsolatba velem!

Iványosi-Szabó Zoltán

Iványosi-Szabó Zoltán life coach, Business coach, Tréner

2010 júliusától NLP alapú, business és life coachként, 2011 nyártól diplomás coachként dolgozom. Mester szintű NLP-t 2000 óta alkalmazok mind üzleti, mind életviteli területen. 2011-ben az International Coaching Federation (ICF) év coach-a pályázaton pályázatom elnyerte a közönségdíjat.

Mottóm: “Minden ember egy makk, amiben benne rejlik annak lehetősége, hogy pompás tölgyfává váljon.” (John Whitmore )

Coachként, trénerként ügyfeleimhez empátiával fordulok, a folyamatba az NLP eszköztárát, optimizmust, integritást, kreativitást, megoldás központú, gyakorlatias gondolkodást és intuíciót, coaching és üzleti tapasztalatot, valamint eddigi élettapasztalatomat hozom. 

Jelenleg Buteyko practitioner felnőtt és Oxigen Adventage (Oxigén program sportolóknak) képzéseket tartok.

 Lépj kapcsolatba velem!